BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 30 May 2011

Ohh Cuti .....

Hyep2..
Assalamualaikum and Salam 1 Malaysia..
hehheheh
Korang ape khabar??? C-hat x???

Urrrmmm... Sekarang dah cuti penggal .... ase Boring sangat2.. x taw nak buat ape.... asyik2 lepak pastu lepak pastu lepak.... boring tu.... LEPAK JE KEJE-NYE ..... kalo x lepak pon...mkan tido mkan tido ......... 
> ape nak jadi ngan aku nie... ish2... < hurrmmm..
 sekurang-kurang nye kalo skola ade gak keje yang kene buat daripade dok kat umah mcm anak patung x buat pape ....haishhh.... ase-nye... mase skola nak sangat2 cuti... tapi bila dah cuti.. amik kaw... teringat kat skola je.... haiyaa... hahha... Sediyh Sediyh Sediyh .....

Saturday, 28 May 2011

urmmm.. Penat Kot.. :P

Assalamualaikum....
Hye sume .. Ape khabar??? Dah mkan lom.. ?? hehe
Sebenarnye aliff nak kongsi skit cite mase kt skola... Fenat-Fenat-Fenat ..... HUHHH... haha
First2 kene bangun awl mcm biase gi skola .... smpai skola ... bukan blajar pon ... sume dok lepak-ing dlam kelas je.... elok lepak2 .. ade sorang ckgu nie mntak tolong angkat meja.... mule2 x nak buat... tapi fikir2 balik.. hari nie hari Jumaat... terpakse la tolong... nak dpt pahale lebih la kate-kan.. huhuhuhhu ... hurmm.. ingtkan angkat meja dari luar dewan ke dlam dewan.... upe-nye kene angkat sampai tingkat 4 ..... peerrgghh.. mau x sakit jantung.... huhh.. kalo mcm nie hari-hari orang yang gemok pon boley kurus oooo.... gilezz kentang.... :P
APE PON X BOLEY !!!!!

Friday, 27 May 2011

Yeahh !!!! Merdeka Sudah .... Hahaha

Assalamualaikum.....
hye awk ... huhu..  Ape Khabar....???
yeah!!.. akhir nye... ini la saat yang ku tunggu-tunggu iaitu habis exam.. ahahhah...
da la paper Add Math susah gegiler ... ase nye... bape soalan je yang aliff buat .... yang lain x tak taw nak buat camne......hahhaha .. Fening Sangat.... hurrmm.. X) .... Mase tengah jawab exam tadi.... Kepala Otak aliff nie asyik terfikir " Bile nak habis exam nie...... aliff da x sanggup pegang paper lagi .. sakitt kpale dibuatnye .. hahah" ... Bile da habis mase ... mase tu hati aliff happy sesangat.... pasal keputusan tu lain cite.. yang pnting skarang nie da x pyah pikir psal exam lagi... kalo pkir boley jadi giler agak-nye...haisshh... hahaha

Tuesday, 24 May 2011

Arrrggghhh !!!!! Pecah Kepala ....

Hyep2 ....
meh cini adik , abng , akak , ibu , ayah , makcik ,pakcik , atok & nenek .....
sbenar nye aliff nak kongsi satu cite.. > bkan cite psal crite KONGSI kat pawagam tu < hahah...
Sbenar-nye aliff nak cite pasal exam pagi tadi .... feerrgghh... sungguh gembire skali bile tengok soalan akaun   tadiii...  exam yang boley hancur kan kpale otak kot..... haishhh.... > giler susah la <  ... kalo paper tu suroh nenek aliff yang jawbkan .. x pe la jugak.. ... ini suroh aliff yang jwab... nak mamfus memikirkan nye... sediyh2...
Da la paper 2 sbelom rehat ...... Kalo paper satu x pe la jugak.... grrr.... otak nie pon mcm enjin kete gak.. perlu dipanaskan... kalo x jahanam la otak lepas nie ... blom pape lagi da bagi soalan yang mncabar dkat  kelape otak nie.. haisshh... memang perit la KAN.. huh... boley pecah oooo.... hahha... nak x nak terpakse la buat....fuhhh...
>> APE PON X BOLEY  << .. haha

Monday, 23 May 2011

Mood: X de prasaan X)

Hye Hye Hye.....
korang ape khabar????  sihat ke x ?? da makn lom.....??? hahah
Urrmm.. sbenar nye aku x de ape nak cite kat sini > ayat x de idea.. hahha <
pape pon aku nak kongsi sejarah hidup aku ....

Jeng Jeng Jeng!!!!! haha
whutts whutts ~

ahh , Takot tak tajuk entry tuh ? emm , aku pun takut nak cite sbenanye .
dah lame bnda nih blaku . but aku tak berani nk cite kat sesape , even besfren aku sndiri .
nak ta nak aku just keep silent alone . sdey mmg sdey sbb tade sape ley share + tolong  kan .
so , kekadang aku cam down je pkir pkir blek . geram , bengang , pedih and mcm mcm lah .
ase nak bunuh pun ad . saket aty tahu ! kalo korang.. mesti korang ckap' eh , saba jela . nak wat cner , bnda nak jadi... '
argghhh , Geram je kann bile dgar . nak je aku sumbat tempoyak kat mulut sorang2 huh .
hey , agak lah pun , kena raba beb . cube kaw kena , ape rase ? suke eh eh eh ?
okee fine , aku kena so aku kena tanggung smua . ye , mmg aku je la yang kene tanggung ... grrr...
aku taley trime . hello , ofcos aku tak trime okee .
kowg suke keh kena raba ? ohh  please . so bengongs ah kann . -.-''
and kowg msty akan te pkir , aku tak nges keh ? trauma and else ? yup ,
msty ad ase cmtuh kann . but nak nges esak esak mcm org tnguk Maharaja Lawak tuh mmg tak lahh kann . haisshh , wat menda aku nk tacink tacink nih .
haa , then why aku tak wat report polis ? em , aku ase ta perlu lah .
kalo aku report pon ... nnti aku yang kne balik... lbih baik x pyahh....
and now jalan penyelesaian aku akan kes nih is aku memerlukan senjata utama
untuk protect aku dari d raba byk kali . so , aku suh lah mak aku beli Fumakilla Aerosol-T tuh byk byk . haa , bile aku sembur aman sket hdup aku .
terlepas segala kesengsaraan aku and tidak d raba oleh mat mat nyamuks yg mlambak kat uma aku hasil dari benih benih nyamuks yg haram aku ase . haha .
weyhh , agak ah pun . takkan bnde mcm nih aku nak g lapor kat polis ?
haha , mmg kena sepak terajang  lah nnty ngan pak POLISI. ngeh3~ hattooii... :P
kalo korang berlaku musibah mcm nie.... cpat2 la beli bnde yang boley mati kan nyamuk tu.... haha

Friday, 20 May 2011

hye2.i'm New

hyep2....first time nie wat blog...haha
nk taw lbih lnjut??follow lah sye..hehe