BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 21 August 2011

Menghitung Hari :)


Hye ....
Assalamualaikum & salam sejahtera ..... korang pe khabar ??? c-hat x??? mesti lah c-hat kan ..... sbb korang kan hebat2 ... hahahha...... ase -nye dah bermingg-minggu aku x update ini blog .. huhuhuhuhu
eh2... sbelom tu .... korang puase penuh ke x???? cecakap cecakap.... hahahha
Ok. ok .. berbalik pada tajuk... ^_^  ...
sbenar-nye .... a.aa.aaaaakuu x de ape nak story kat sini ..... sbb dah kekeringan idea lorhhhhh...
orang len puase otak berjalan ... tapi aku x... aku puase otak tetap gak puase ... tu fasal x de idea nk post ... huhuhuhuhuh....sedar x sedar ... dah 20 hari kite berpuase kan kan ...?? tu la yang aku sedang kire tu .....hahaha.... pejam celik pejam celik ...dah nak raya ... sekejap je .... sume orang dah tnye aku .... dah beli baju raye lom ...?? haisshh... taw la korang dah beli ... aku shopping time nak raye je ... wkakkak..... dapt diskaun sampai 50% lah 70% lah .. mcm-mcm lagi lahhhhhhh... hahahah.. tu yang best uhhhh....... tapi ... yang paling aku x suke :: tapi aku pegi jugak :: .wkakakk.. sesak -nye tu .... kalo boley sampai x leh nak jalan .... beli sepasang dua tu dah la.... hahahha.....jangan la beli smpai xcukup kaki nak bawak barang2.... gilerr arr.... hhahahaha.... itu mcm nak sambut raye 1000 tahun je .... hahahahhahah.....

Walaubagaimanapon .... a..aa...aaakkuu sebagai owner blog nie je pon .. hahahha...
::
 ingin mengucapkan Selamat Berpuase & Selamat Menyambut Hari Raya yang Bakal Menjelma ::

Ini je kot buat mase nie..aku pon dah x de idea ..... nnti kalo ade aku post agi ea.... dun't worry  be happy ...
yeahhh!!!! hahahah
G00dBye .. --> tatatititutu

0 comments: