BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 23 May 2011

Mood: X de prasaan X)

Hye Hye Hye.....
korang ape khabar????  sihat ke x ?? da makn lom.....??? hahah
Urrmm.. sbenar nye aku x de ape nak cite kat sini > ayat x de idea.. hahha <
pape pon aku nak kongsi sejarah hidup aku ....

Jeng Jeng Jeng!!!!! haha
whutts whutts ~

ahh , Takot tak tajuk entry tuh ? emm , aku pun takut nak cite sbenanye .
dah lame bnda nih blaku . but aku tak berani nk cite kat sesape , even besfren aku sndiri .
nak ta nak aku just keep silent alone . sdey mmg sdey sbb tade sape ley share + tolong  kan .
so , kekadang aku cam down je pkir pkir blek . geram , bengang , pedih and mcm mcm lah .
ase nak bunuh pun ad . saket aty tahu ! kalo korang.. mesti korang ckap' eh , saba jela . nak wat cner , bnda nak jadi... '
argghhh , Geram je kann bile dgar . nak je aku sumbat tempoyak kat mulut sorang2 huh .
hey , agak lah pun , kena raba beb . cube kaw kena , ape rase ? suke eh eh eh ?
okee fine , aku kena so aku kena tanggung smua . ye , mmg aku je la yang kene tanggung ... grrr...
aku taley trime . hello , ofcos aku tak trime okee .
kowg suke keh kena raba ? ohh  please . so bengongs ah kann . -.-''
and kowg msty akan te pkir , aku tak nges keh ? trauma and else ? yup ,
msty ad ase cmtuh kann . but nak nges esak esak mcm org tnguk Maharaja Lawak tuh mmg tak lahh kann . haisshh , wat menda aku nk tacink tacink nih .
haa , then why aku tak wat report polis ? em , aku ase ta perlu lah .
kalo aku report pon ... nnti aku yang kne balik... lbih baik x pyahh....
and now jalan penyelesaian aku akan kes nih is aku memerlukan senjata utama
untuk protect aku dari d raba byk kali . so , aku suh lah mak aku beli Fumakilla Aerosol-T tuh byk byk . haa , bile aku sembur aman sket hdup aku .
terlepas segala kesengsaraan aku and tidak d raba oleh mat mat nyamuks yg mlambak kat uma aku hasil dari benih benih nyamuks yg haram aku ase . haha .
weyhh , agak ah pun . takkan bnde mcm nih aku nak g lapor kat polis ?
haha , mmg kena sepak terajang  lah nnty ngan pak POLISI. ngeh3~ hattooii... :P
kalo korang berlaku musibah mcm nie.... cpat2 la beli bnde yang boley mati kan nyamuk tu.... haha

0 comments: